0

Klik op het winkelmandje

Vragen over de verzending/levering

KNEKTIN richt zich in eerste instantie op de BeNeLux (België, Nederland en Luxemburg).
Producten worden naar alle Europese adressen verstuurd.

Neem contact met ons op en we helpen je graag verder. Contactgegevens kan je terugvinden op de contact pagina.

Heb je een product dat je moet terugsturen? Op de retour&garantie pagina staat alles uitgelegd.

De producten worden voornamelijk verstuurd met DPD, PostNL en GLS.

Bestellingen die voor 17 uur betaald zijn, worden dezelfde werkdag nog verzonden.
Over het algemeen wordt je bestelling dan de volgende werkdag geleverd (in België), let op dit is een indicatie geen garantie.
Als een besteld product niet of niet voldoende voorradig is, is de levertijd gemiddeld acht á tien dagen.

Online bestellingen kunnen steeds afgehaald worden.

Knektin beschikt echter niet over een showroom/fysieke winkel. Je moet voor deze optie gekozen hebben tijdens de bestelprocedure. Het pakket zal dan voor je klaargemaakt worden binnen de vooropgestelde periode.

Zakelijke klanten kunnen perfect bij ons terecht voor zowel een éénmalige aankoop (van bijvoorbeeld een doe-het-zelf pakket), een langdurige samenwerking of voor toegang tot het B2B portaal (extra kortingen,... voor grote aankopen).

Vergeet zeker je bedrijfsnaam en BTW nummer niet op te geven bij het optionele vak. Het is wel van belang dat je factuuradres overeenkomt met het adres dat vermeld is in de KBO, anders kan er geen correcte factuur opgemaakt worden.

Meer info kan je op de desbetreffende pagina terugvinden.

Vragen over de producten

Alle producten worden uit eigen voorraad geleverd.

IT verdient volgens ons een plaats in de (ver-)bouwfase: zo kunnen veel problemen vermeden worden. Opdat je in staat zou zijn om je IT installatie nog vlotter te installeren bieden wij een mooi assortiment kwalitatieve producten aan.

Een onstabiele connectie, een apparaat dat niet werkt...iedereen kent het en waar te beginnen. De antwoorden staan verspreid op het internet.

Dankzij onze pakketten kan je komaf maken met al deze frustraties en wordt je droom werkelijkheid.

KNEKTIN maakt je wegwijs in de IT wereld en zorgt ervoor dat je concreet weet wat je nodig hebt voor het (ver-) bouwen of renoveren. Voel je je onzeker bij het installeren van IT materiaal of wens je geen gedoe, dan zijn onze pakketten de ideale oplossing. De producten zijn eenvoudig in gebruik en dankzij ons e-boek kan je ze gebruiken als een pro.

Weg met complexe producten en dure licenties.

Het concept van KNEKTIN draait rond pakketten, wij zijn van mening dat sommige producten beter niet verkocht worden zonder begeleiding. Onze pakketten bevatten allemaal een e-boek. Het e-boek legt stap voor stap uit wat je moet doen, zorgt ervoor dat de systemen samenwerken en zit boordevol nuttige tips.

KNEKTIN biedt 2 soorten doe-het-zelf pakketten (Netwerkbekabeling, Draadloos netwerk) aan:

a) Voer je de pakketten zelf uit (Starters Pack en Premium Starters Pack)?

- Voor het aanleggen van netwerkbekabeling en het plaatsen van de behuizing is geen enkele IT kennis vereist.

- Voor ons wifi pakket is het aangeraden om een basis IT kennis te hebben.

Vragen omtrent betalen

Absoluut. Ook bij een éénmalige aankoop kan je als zakelijke klant een factuur verkrijgen. Meer info kan u terugvinden op "Zakelijk bestellen".

Zowel de site als het betalingsproces maken gebruik van een beveiligde verbinding o.m. aan de hand van een SSL certificaat. Dit wil zeggen dat alle gegevens die je ons toevertrouwd versleuteld worden (= anderen kunnen jouw informatie niet inzien).

Het betalingsverkeer is onderhevig aan rigoureuze veiligheidscontroles, veilige dataopslag, screening van personeel en compliance met elke regulering. Dankzij deze zaken kunnen we de veiligheid, stabiliteit en betrouwbaarheid van het betaalplatform garanderen.

De verschillende betalingsmethodes kan je terugvinden op de pagina "Betalen".