0

Klik op het winkelmandje

Zakelijke klanten

Zakelijke klanten kunnen perfect bij ons terecht voor zowel een éénmalige aankoop, een langdurige samenwerking of voor toegang tot het B2B portaal (extra kortingen,... voor grote aankopen). 

Vergeet zeker je bedrijfsnaam en BTW nummer niet op te geven bij het optionele vak. Het is wel van belang dat je factuuradres overeenkomt met het adres dat vermeld is in de KBO, anders kan er geen correcte factuur opgemaakt worden.


Eénmalige aankopen
Eénmalige aankopen verlopen via onze publieke website “https://www.knektin.be”. Extra goederen en/of diensten bovenop je éénmalige aankoop die niet beschikbaar zijn op de publiek toegankelijke webshop worden via ons B2B portaal afgehandeld.

Langdurige samenwerking
Projecten/maatwerk worden niet besteld via onze publiek toegankelijke webshop op www.knektin.be, maar afgehandeld (opmaak/versturen/bekijken van offerte tot factuur) in ons B2B portaal, je hoeft hiervoor in dat portaal geen login te hebben. Voor projecten komt er iemand bij jou langs om de mogelijkheden te bespreken. 

Bestellen op rekening
Als bedrijf wil je graag op rekening bestellen en we maken dit graag mogelijk. KNEKTIN wil echter dat alles correct verloopt, daarom doen we een achtergrondcheck van je bedrijf. De eerste bestelling dient eerst vooruitbetaald te worden. Op het moment dat het geld op onze rekening staat worden de producten verstuurd.