Wij zijn er even tussenuit van maandag 29 juni t.e.m. zondag 19 juli 2020.

0

Klik op het winkelmandje

Zakelijk bestellen

Zakelijke klanten kunnen perfect bij ons terecht voor zowel een éénmalige aankoop (van bijvoorbeeld een doe-het-zelf pakket), een langdurige samenwerking of voor toegang tot het B2B portaal (extra kortingen,... voor grote aankopen). 

Vergeet zeker je bedrijfsnaam en BTW nummer niet op te geven bij het optionele vak. Het is wel van belang dat je factuuradres overeenkomt met het adres dat vermeld is in de KBO, anders kan er geen correcte factuur opgemaakt worden.


Eénmalige aankopen
Eénmalige aankopen, van bijvoorbeeld een doe-het-zelf pakket, verlopen via onze publieke website “https://www.knektin.be”. Extra goederen en/of diensten die niet beschikbaar zijn op de webshop van www.knektin.be en die aangekocht worden bovenop de premium packs (ook wel premium starters pack genoemd), worden op dezelfde manier afgehandeld in ons B2B portaal als hieronder (in langdurige samenwerking) vermeld.

Langdurige samenwerking
Projecten (ook wel exclusive packs genoemd) worden niet besteld via onze webshop op www.knektin.be, maar afgehandeld (opmaak/versturen/bekijken van offerte tot factuur) in ons B2B portaal, je hoeft hiervoor in dat portaal geen login te hebben. Voor projecten komt er iemand bij jou langs om de mogelijkheden te bespreken. 

B2B portaal
Bedrijven die een langdurige samenwerking willen of grote aankopen plannen, kunnen tot het B2B portaal (https://b2b.knektin.com) toegang krijgen waardoor ze o.m. genieten van extra kortingen en bestellen op rekening.

Bestellen op rekening
Als bedrijf wil je graag op rekening bestellen en we maken dit graag mogelijk. KNEKTIN wil echter dat alles correct verloopt, daarom doen we een achtergrondcheck van je bedrijf. De eerste bestelling dient eerst vooruitbetaald te worden. Op het moment dat het geld op onze rekening staat worden de producten verstuurd.